Vinterferie

Slottet Château d'Hattonchâtel er en af de få steder der kan tilbyde en fantastisk vinterudsigt i forbindelse med et romantisk vinterophold eller din vinterferie.

Slottet er fuld af charme, en hel speciel stemning og elegance hersker over hele slotsområdet.
Med en imponerende udsigt over dalen ”Woüvre”og de små franske landsbyer med deres maleriske stuehuse med røgen, der kommer op fra skorstene, som findes på hvert eneste hus eftersom mange ikke har anden form for varmekilde endnu.

Nyd en kop dampende varm chokolade i den dekorative riddersal foran den knitrende pejs, hvor munke, adelsmænd, konger og dronninger har nydt deres eftermiddagste eller middage i løbet af mange hundreder år.

Vinterophold med charme og romantik

Men romantikken blomstrer fortsat på Hattonchâtel Château, der efter flere års omfattende restaurering i dag fremstår som et af de smukkeste og mest vellykkede autentiske slotte i Frankrig med helt nye top moderne badeværelser.
Slottet er for nylig blevet genåbnet for offentligheden efter været holdt privat i næsten 50 år. Du kan få et unikt indblik i historien, da det ikke drives som et traditionalt hotel, men holdt i den originale tilstand – det bliver en vinteroplevelse som du vældigt sjældent vil få mulighed for. 
I dame loungen vil du blive serveret typisk fransk morgenmad, mens du betragter den fantastiske udsigt over det snedækkede træer og slotsparken. Om aftenen er slottets herrebibliotek et afslappende sted at sidde og slappe af, mens du får en kop kaffe & cognac eller likør foran den dekorative pejs.

Dit spændende vinterophold kan reserveres både i forbindelse med et weekendophold eller som et hverdagsophold.

Kontakt os for at reservere dette specielle vinter weekendophold for dig og den du holder af.
Et vinterophold er også velegnet i forbindelse med et gavekort til jul eller måske en fødselsdag. Du er også velkommen til at se på nogle af de øvrige romantiske weekendophold i Frankrig, som vi tilbyder året rundt. 

Vinteropholdet inkluderer:

Fredag
· Indcheckning
· Romantisk middag i Riddersalen med vin og din egen private kok og tjener
· Kaffe med tilbehør
· Overnatning i en autentisk slots suite eller i et tårnværelse

Lørdag
· Morgenmad
· (Forslag: middag på Le Patio i landsbyen Hattonchatel)
· Overnatning i en autentisk slot suite eller i et tårnværelse

Søndag
· Morgenmad
· Udcheckning og afrejse

Pris i et tårnværelse fra 490 €
Tillæg for Suite: 220 €

 

 

Book Today