Romantisk Weekendophold

Slottets fasinerende historie er vel værd at se lidt mere på. Hvis du planlægger et romantisk weekend ophold,luksus ophold eller mini ferie, så behøver du ikke søge mere!  Weekendophold eller miniferie er ikke kun beregnet for Valentine's dag eller fødselsdage. Man skal rejse på disse små intime og romantiske weekendophold eller slotsferier hele året rundt  for at nyde livet maximalt.  

Højt over dalen "plaine de la Woëvre" ligger slottet Hâttonchâtel château.
Det står stolt på bjegryggen med dets flotte gavle, høje skorstene og de runde og massive tårne, der peger direkte mod skyerne.
Tænk dig at være på et slotsophold eller slots weekend og sidde ude i haven på den første aften og drikke en aperitif. Bare sidde der og se på slottet i måneskin. Det vil uvilkårligt give dig nogle uforglemmelige minder om dit romantiske weekend ophold på det Franske slot.

Vinter weekendophold i Frankrig

Sæt dig godt til rette i lænestolen foran pejsen midt på vinteren og nyd en kop kaffe og en cognac, mens sneen falder ned i store hvide flager ude foran slottet. Eller du kan tage på livsbekræftende ture ude i den smukke franske natur - med skove og bjerge dækket af sne. Du kan køre til nogle af de gamle og traditionelle franske landsbyer eller besøge en af de storslåede byer Nancy, Metz eller Verdun.
Eller måske vil du nyde dit luksus weekendophold eller slotsferie ved at slappe af i en af de store badekar - med starinlys rundt langs kanten og med en drink eller bog i hånden.
Hvis du er ude efter den "snehvide" følelse, skulle du prøve at bo i en af de runde tårnværelser på dit luksus slotsophold i Frankrig, for det vil fuldende din miniferie eller forlængede weekendferie.
Slottet Hattonchâtel Château er også det perfekte sted til afholdelse af bryllup eller bryllupsrejse .

Sommer weekendophold i Frankrig

Lorraines naturpark er på 1100 hektarer, og omgivet af søen Lace de Madine  - der ligger kun 8 km fra slottet Hâttonchâtel château. Der findes mange aktiviteter i parkens Sports- og vandsports center, såsom ridning, en 9 hullers golfbane, catamaran, bueskydning, tennis, fiske, windsurfing, sejlads eller du kan leje en mountain bike (cykel) til at køre rundt søen på o.s.v
Få kilometer fra slottet ligger landsbyen, Heudicout- Sous- Les- Côtes, hvor du finder restauranten ved navn " Lac de Madine". I landsbyen Vigneulles- Lés- Hattonchâtel er der en italiensk restaurant med en god italiensk menu, hvilket kan være en afveksling fra hotellet - Hâttonchatel château. 

Et forlænget luksus weekendophold  

Tænk dig at være på et romantisk slotsophold og sidde ude i haven på den første aften mens du nyder en aperitif. Bare sidde der og se på slottet i måneskin. En romantisk gourmetmiddag i den sjældne riddersal, foran den knitrende pejs med privat tjener. Det vil uvilkårligt give dig nogle uforglemmelige minder om dit romantiske ophold på det historiske slot.

Når du ankommer vil du blive vist til din autentiske tårnværelse eller slotssuite med et stort og lyst en-suite badeværelse. I værelset / suiten finder du bl.a champagne på køl, velkomstkurv og blomster for at du skal finde dig godt tilrette med det samme. Den forlængede weekend oplevelse er inklusiv vinsmagning i en af de lokale vindestillerier.

 Torsdag

 • Velkomstkurv og 1 flaske afkølet champagne venter på værelset
  ·    Eftermiddagskaffe med hjemmebag
  ·    Aperitif  eller champagne
  ·    3-retters menu på restaurant (eksklusiv drikke)
  ·    Kaffe med sødt hertil serveres en cognac eller likør i herrebiblioteket
  ·    Overnatning i  et charmerende tårnværelse (dobbeltværelse)

 
Fredag

     Hattonchâtel Château`s velsmagende morgenbuffet

 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag
  ·    Aperitif  eller champagne
  ·    Overnatning i et charmerende tårnværelse (dobbeltværelse)

Lørdag 

 • Hattonchâtel Château`s velsmagende morgenbuffet
  ·    Eftermiddagskaffe med hjemmebag
       Vinsmagning på et Fransk vindestilleri
  ·    Aperitif  eller champagne
  ·    Slottets 3-retters Gourmet menu (eksklusiv drikke)
  ·    Overnatning i et charmerende tårnværelse (dobbeltværelse)

 Søndag 

 • Hattonchâtel Château`s velsmagende morgenbuffet

Pris pr. person i et af slottets tårnværelser  fra DKK. 5.695, -
Pris pr. person i en af de charmerende slots suiter  fra DKK. 6.880, -

Reserver idag, idet der er begrænset kapacitet 

 

Flyselskab : SAS   pris pr. person fra dkk 1.173, -
retur: Danmark - luxembourg
 

Kontakt os for mere information vedr. et Luksus weekendophold på et Fransk slot

Romantisk weekendophold 

Trænger du til at koble af fra hverdagens stress og jag - forkæle dig selv og den du holder af, så er det om at melde sig til en af de romantiske weekendture til Frankrig.
Her indlogerer vi dig ikke på et hotel men på et rigtig autentisk slot, der fortsat har den rigtige atmosfære i behold. Hyg dig på et rigtigt romantisk gourmet ophold med hvid dug og starinlys i den sjældne riddersal, hvor der er tændt op i pejsen  - det oser bare af romantik.

 Fredag

 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag
  ·    Aperitif  eller champagne
      4-retters Gourmet menu på restaurant Lac de Madine  (eksklusiv drikke)
  ·    Kaffe med sødt hertil serveres en cognac eller likør
  ·    Overnatning i et charmerende tårnværelse (dobbeltværelse)

Lørdag 

 • Hattonchâtel Château`s velsmagende morgenbuffet
  ·    Eftermiddagskaffe med hjemmebag
  ·    Aperitif  eller champagne
  ·    Slottets 3-retters Gourmetmenu  (eksklusiv drikke)
  ·    Overnatning i et charmerende tårnværelse (dobbeltværelse)

 Søndag 

 • Hattonchâtel Château`s velsmagende morgenbuffet

Pris pr. person i et af slottets tårnværelser   fra DKK. 2.850, -
Pris pr. person i en af de charmerende slots suiter  fra DKK. 3.735, -

Reserver idag, idet der er begrænset kapacitet 

Flyselskab : SAS   pris pr. person fra dkk 1.173, -
retur: Danmark - luxembourg
 

Kontakt os for mere information vedr. et romantisk weekendophold på et Fransk slot

  

Den amerikanske lady Belle Skinner fra Holyoke, Massachusetts.

Efter sin eksamen i Vassar i 1887, tog Belle Skinner et år til Frankrig, hvor hun blev forelsket i landsbyen Hattonchâtel, fordi det mindede hende om den idylliske dal i Connecticut, der ligger i nærheden af hendes hjem i Holyoke, Massachusetts. I løbet af "de mørke dage i 1918", så hun landsbyen igen. Men denne gang var det via en feldt kikkert og bag de franske linier, og byen var i hænderne på de tyske tropper. Tyskerne havde taget byen uden modstand og occuperet den i 4 år. 
Frøken Belle Skinner fortalte en fransk officer, at hun ville adoptere landsbyen. Og da den franske officer protesterede og sagde, at der ikke var noget tilbage af byen, svarede frøken Belle Skinner tilbage  med amerikansk vision, "så vil jeg genopbygge det der er tilbage af byen".  
Efter krigen i 1919 kom Belle Skinner tilbage til Hattonchâtel for at påbegynde det hun havde lovet. Hun brugte en million dollers på at rekonstruere byen - inklusiv et nyt vandsystem,elektricitet, et skolehus, et rådhus med eget bibliotek og en biograf.
I erkendelse af hendes uselviske og godt gentænkte anstrængelser for at afbøde trængslerne for de lidende franskmænd, overrakte den franske regering hende i 1919 en guldmedalje for "Reconnaissance Française", og i 1920  "the Cross of the Légion d'Honneur"

Book Today