Bryllupsrejse til Frankrig

Det franske slot Hattonchâtel Château tilbyder specielle bryllupsarrangementer, der vil give en helt uforglemmelig oplevelse, for jer der ønsker at fejre et imponerende bryllup i udlandet med familie.

ready 1inloveromance

 

Cermeony 8church 1HCchurch 1

Mange brudepar vælger at blive viet i den smukke kirke ved siden af det autentiske slotshotel.

Kirken bliver også benyttet til udenlandske kirke- og bryllups seremonier.

Så her kan du stå hvid brud med matchende brudebuket og en smuk 
og romantisk pyntet kirke. 

Fra det lille intime bryllup til det helt store drømmebryllup. Vores eventyrslot står parat til at opfylde drømmene for jer, der ønsker et uforglemmeligt bryllup i udlandet.  

Undgå stress og jag og bekymringer. Lad vore bryllups guide arrangere jeres bryllup til mindste detalje. Vores professionelle team vil sørge for jeres bryllup og fest bliver uforglemmelig og vil bringe mange gode minder i
de efterfølgende år.

Slottets erfarne bryllupsguide arrangerer også pyntning af kirken, festsalen og riddersalen med farvestrålende blomster- arrangementer i de farver du ønsker. Slottets utraditionelle selskabslokale / festsal er en unik riddersal og kategoriseret af de Franske myndigheder som bevaringsvarigt, hvorfor det ikke må ændres eller moderniseres uden godkendelse.

Hattonchatel chateau er også et enestående fransk slot til afholdelse af kobberbryllup, sølvbryllup og  andre selskaber. Faciliteterne, slottet, parken og de historiske stuer og værelser gør sit helt eget til at sikre et succesfuldt ophold. 

 

 

 

 

 

 


Wedding Guest Rooms and facilities

Castle Accommodation

 

 
 

 

 

Arrangements & Events

Book Today