Jagtophold & Jagtferie

Hattonchatel  

I den franske landsdel Lorraine er antallet af vildsvin steget siden 1999, idet man i visse områder bl.a har lagt korn ud til vildsvinene. Mellem 1997 og 1998 skød jægerne 19.000 vildsvin, oplyste Olivier Schoenstein, chefen for den regionale jagtforening. i 1999 blev der skudt 50.000 vildsvin.


Så det er vist unødvendigt at sige, at Lorraine er en af de bedste jagtsteder i Frankrig, når man taler om vildsvinejagt. Så selvom antallet af jægere i Frankrig falder, ja så siger antallet af jagtophold kraftigt.
Slottet Hattonchatel Chateau tilbyder unikke jagtferier eller jagtarrangementer for både større eller mindre jagtgrupper. I de seneste år er det blevet vældigt populært med crossbow jagt, hvilket det franske slot Hattonchatel Chateau også tilbyder at arrangere for de jægere, der måtte ønske denne form for jagt.  

Flere og flere jagtgrupper ønsker mere end en en-dags jagt, hvorfor Hattonchatel Chateau også arrangerer jagtferier, der strækker sig over to eller tre dage. Nogle jagtselskaber ønsker kun at koncentrere sig om selve jagten, mens andre jagtselskaber også er interesseret i andre former for aktiviteter - så som golf, vinsmagning, dagsture og udflugter eller kulinariske oplevelser.
Kontakt venligst slottet for at få et skræddersyet jagtprogram til jeres jagtferie

Boar Hunting 

Pheasant Hunting