Golfferie & Golfophold

 
Slottet Hattonchâtel Château er et spændende og interessant golfhotel, for de der ønsker lidt mere end en traditionelt hotelferie eller weekendophold. I Nærheden af det prægtige slot har golfspillere muligheden for at praktisere deres favorit sport - golf. Der ligger 10 interessante golfklubber i Lorraine, med krævende golfbaner, fairways, bunker og greens af varierende sværhedsgrad.

Golf de Bitche
Golf Club de Nancy
Pulnoy,
Golfin'France,
Garden Golf de Metz Technopole og
Golf Club de Vittel-hazeau for at nævne nogle få golfbaner. For de der bare ønsker en dag ud i det fri, findes der også en fremragende minigolf bane. 

Golfferie og golfophold i Frankrig er blevet vældig populært de seneste år i stedet for en traditionel sommerferie. Det er aktiv ferie, både for unge og ældre - og det er sundt både for krop og sjæl!
Og nu vinder også damegolf,seniorgolf og juniorgolf frem, hvor imod det tidligere næsten kun var herregolf. At spille golf på de franske golfbaner er en naturoplevelse i sig selv.

 

Vittel Golf club, 
Technopole de Metz Golf Club and
Metz-Cherisey Golf Club are just to name a few and are all within close vicinity of the chateau providing challenging 18 hole courses.
French golf holidays are very popular and who doesn't want to stay in a beautiful golf castle instead of a golf hotel!

You can find where they are exactly situated by clicking here .

Contact us and we will arrange a golf package for you and your group golfing friends.