Bryllupsrejse til Frankrig

Der er noget særdeles romantisk ved at rejse til Frankrig på bryllupsrejse og bo på et autentisk slot med tilhørende brudesuite. Den berømte og fornemme amerikanske dame miss Belle Skinner, der forelsekede sig i slottet under den 1. verdenskrig, og genopbyggede Slottet Hattonchatel Chateau efter  krigen, boede i sin tid i det flotte tårnværelse med den uovertrufne udsigt over dalen ”plaine de la Woëvre”.

HCheadsunsetbride

Tårnværelset er sidenhen blevet fuldstændigt renoveret og moderniseret, således at du nu kan få et fantastisk  bryllupsophold i dette historiske værelse. Af samme grund har brudesuiten også fået navnet Belle Skinner. Og til brudesuiten hører der naturligvis et stort og flot badeværelse.

Bryllupsrejse eller bryllupsferie

Mange brudepar vælger også at tage på bryllupsrejse til udlandet / honeymoon til det franske slot, for selv om det ikke er eksotisk, så er det i hvert tilfælde meget romantisk. Og der til kommer det franske cousine med de fantastiske kulinariske oplevelser - og så er det  langt billigere end at rejse på bryllupsrejse til Italien.Kontakt os og få en uforbindende samtale med vor bryllup & festguide, der er en helt gratis service. Vor danske bryllupsarrangør vil hjælpe med at arrangere og planlægge dit drømmebryllup eller din romantiske bryllupsrejse eller bryllupsferie til udlandet.